Što će vam trebati za ispisivanje
Što će vam trebati za ispisivanje

Što će vam trebati za ispisivanje

Pisač je jedan od tri dijela rješenja za ispisivanje. Za ispisivanje također trebate medij i softver za ispisivanje.
Pisač može raditi u samostalnom načinu rada. Za ispisivanje ne mora biti povezan s drugim uređajima ili sustavima.
Potrošni materijali, upravljački programi i aplikacije potrebne za ispisivanje
Kompatibilni medij
S ovim pisačem možete upotrebljavati role vrpce za toplinski prijenos i medij za toplinski prijenos, ili medij za izravan toplinski prijenos.
Ovisno o potrebama ispisivanja, medij može biti naljepnica, oznaka, ulaznica, papir za račune, presavijeni neprekinuti papir, naljepnica za zaštitu od neovlaštenog otvaranja itd.
Za pronalaženje i nabavu medija za vaše posebne primjene upotrebljavajte informacijama s zebra.com/supplies ili zatražite pomoć trgovca
Softver
  • Upravljački programi za ispisivanje
  • Uslužni program za programiranje pisača
  • Aplikacije (primjerice za dizajn naljepnica)
Zebra pruža kompletan paket besplatnih softverskih aplikacija i upravljačkih programa sustava Link OS za konfiguriranje postavki pisača, ispisivanje naljepnica i računa, dohvaćanje statusa pisača, uvoz grafike i fontova, slanje programskih naredbi, ažuriranje programskih datoteka i preuzimanje datoteka.
S pomoću upravljačkih programa i aplikacija konfigurirajte i upravljajte s pisačem i zadacima ispisivanja putem središnjeg uređaja poput osobnog ili prijenosnog računala.
Informacije o instaliranju upravljačkih programa potražite pod Instaliranje upravljačkih programa za pisač u sustavu Windows.
Sa ZebraDesigner – besplatnom aplikacijom za računala s operacijskim sustavom Windows – možete dizajnirati jednostavne naljepnice i obrasce. ZebraDesigner može se preuzetu na zebra.com/zebradesigner.