Opća dijagnostika pisača
Opća dijagnostika pisača

Opća dijagnostika pisača

Probleme s pisačem možete dijagnosticirati pomoću dijagnostičkih izvješća, postupaka kalibracije te drugih ispitivanja koja pružaju uvid u radno stanje pisača.
Za samotestiranja upotrebljavajte medije pune širine. Ako medij nije dovoljno širok, probne se naljepnice mogu ispisati na tiskarski (pogonski) valjak.
Tijekom ispitivanja pridržavajte se ovih savjeta:
  • Tijekom ovih samotestiranja na pisač NEMOJTE slati podatke s glavnog uređaja. (Ako je medij kraći od naljepnice koja se ispisuje, probna se naljepnica ispisuje na sljedeću naljepnicu).
  • Ako od samotestiranja odustajete prije njegovog dovršetka, isključivanjem i ponovnim uključivanjem obavezno ponovo postavite pisač.
  • Ako je pisač u načinu rada za dispenziranje, a aplikator podiže podložnu traku, naljepnice se moraju ručno uklanjati kako dolaze.
Dijagnostička samotestiranja omogućuju se pritiskanjem posebnog gumba ili kombinacije gumba na korisničkom sučelju tijekom uključivanja pisača. Držite gumbe pritisnutima dok se ne isključi prvi indikator. Odabrano se samotestiranje automatski pokreće po završetku samotestiranja uključivanja pisača.