Rješenje za ispisivanje naljepnica tvrtke Zebra
Rješenje za ispisivanje naljepnica tvrtke Zebra

Rješenje za ispisivanje naljepnica tvrtke Zebra

Pisač iz serije ZD200°je jedan od tri dijela rješenja za ispisivanje. Za ispisivanje također trebate medij i softver za ispisivanje.
Pisač može raditi u samostalnom načinu rada. Za ispisivanje ne mora biti povezan s drugim uređajima ili sustavima.
Kompatibilni medij
S ovim pisačem možete upotrebljavati role vrpce za toplinski prijenos i medij za toplinski prijenos, ili medij za izravan toplinski prijenos.
Ovisno o potrebama ispisivanja, medij može biti naljepnica, oznaka, ulaznica, papir za račune, beskonačni papir, naljepnica za zaštitu od neovlaštenog otvaranja itd.
Za pronalaženje i nabavu medija za vaše posebne primjene koristite se informacijama s zebra.com/supplies ili zatražite pomoć trgovca.
Softver
  • Upravljački programi za ispisivanje
  • Uslužni program za programiranje pisača
  • Aplikacije (primjerice za dizajn naljepnica)
S pomoću upravljačkih programa i aplikacija konfigurirajte i upravljajte s pisačem i zadacima ispisivanja putem središnjeg uređaja poput osobnog ili prijenosnog računala.
Informacije o instaliranju upravljačkih programa potražite pod Instaliranje upravljačkih programa za pisač u sustavu Windows.
Sa ZebraDesigner — besplatnom aplikacijom za računala s operacijskim sustavom Windows — možete dizajnirati jednostavne naljepnice i obrasce. Možete je preuzeti s zebra.com.