t-gk420d-ug-Manual-Calibration
Ručna kalibracija

Ručna kalibracija

Ručna kalibracija preporučuje uvijek kada upotrebljavate unaprijed ispisane medije ili ako se pisač automatski ne kalibrira ispravno.
 1. Provjerite je li medij uložen.
 2. Uključite napajanje pisača.
 3. Pritisnite i zadržite gumb
  Feed
  (Ulaganje) dok zeleno statusno svjetlo ne zatreperi jednom pa nastavite kroz grupe treperenja do grupe od sedam treperenja. Otpustite gumb
  Feed
  (Ulaganje).
 4. Pisač senzor medija postavlja za upotrebljavanu podlogu medija. Nakon ovog podešavanja, rola će se automatski uvlačiti dok se naljepnica ne postavi na glavu pisača. Ispisuje se profil postavki senzora medija (sličan primjeru u nastavku). Nakon završetka, pisač sprema nove postavke u memoriju i spreman je za normalan rad.
 5. Pritisnite gumb
  Feed
  (Ulaganje). Uvlači se jedna cijela prazna naljepnica. Ako se to ne dogodi, pokušajte vratiti zadane postavke (pogledajte slijed od četiri treperenja pod Načini rada gumba Feed (Ulaganje)) i ponovno kalibrirati pisač.
  Provođenjem ručne kalibracija onemogućuje se funkcija automatske kalibracije. Za povratak na automatsku kalibraciju vratite zadane postavke pisača (pogledajte slijed od četiri treperenja pod Načini rada gumba Feed (Ulaganje)).