Zebra Basic Interpreter (ZBI) 2.0
Zebra Basic Interpreter (ZBI) 2.0

Zebra Basic Interpreter (ZBI) 2.0

Upotrebljavajte ZBI za kreiranje prilagođenih kontrola i tumačenje podataka formatiranih izvan Zebre iz drugih aplikacija, sustava i ulaznih uređaja za podatke (skeneri, tipkovnice, vage itd.).
Prilagodite i poboljšajte svoj pisač s pomoću programskog jezika ZBI 2.0. ZBI 2.0 omogućuje pisačima tvrtke Zebra pokretanje aplikacija i primanje podataka iz vaga, skenera i drugih perifernih uređaja – sve to bez osobnog računala ili mrežne veze. ZBI 2.0 radi sa ZPL naredbenim jezikom pisača, tako da pisač može razumjeti protok podataka koji nisu pisani ZPL jezikom te ih konvertirati u naljepnice. To znači da pisač tvrtke Zebra može kreirati crtične kodove i tekst iz primljenih podataka, formata naljepnica koji nisu pisani ZPL jezikom, senzora, tipkovnica i perifernih uređaja. Pisači se mogu programirati i za interakciju s aplikacijama iz baze podataka osobnog računala kako bi dohvaćali informacije potrebne za ispisivanje naljepnica.
  • ZBI 2.0 može se aktivirati naručivanjem ZBI 2.0 opreme s ključem ili kupnjom ključa od tvrtke Zebra.
  • Za primjenu ključa upotrijebite ZBI Key Manager (poznat i kao uslužni program ZDownloader).
  • Intuitivni ZBI-Developer upotrebljava se za kreiranje, testiranje i distribuiranje aplikacija ZBI 2.0. Ugrađeni virtualni pisač omogućuje vam brzo kreiranje, testiranje i pripremu programa za upotrebu.
Na web-mjestu tvrtke Zebra potražite Zebra Basic Interpreter 2.0. Pogledajte zebra.com/software.