Ispisivanje na medije za neprekinuto presavijanje
Ispisivanje na medije za neprekinuto presavijanje
View content for :
Product:

Ispisivanje na medije za neprekinuto presavijanje

Pisač može upotrebljavati medije za neprekinuto presavijanje putem utora za pristup medijima na stražnjoj strani pisača.
  1. Izvadite sve medije u roli iz pisača.
  2. Otvorite gornji poklopac.
  3. Prilagodite položaj graničnika vodilice medija s pomoću sivog kliznika za fiksiranje. Nalazi se s vanjske strane lijevog držača role s medijima. Upotrijebite komad medija za neprekinuto presavijanje kako biste postavili širinu položaja graničnika. Gurnite sivi kliznik za fiksiranje prema stražnjem dijelu pisača kako biste blokirali njegov položaj.
  4. Umetnite medije kroz utor na stražnjoj strani pisača i stavite medije između vodilica i držača role.
  5. Zatvorite gornji poklopac.
Nakon ispisivanja ili upotrebe gumba
FEED
(Ulaganje) za uvlačenje nekoliko naljepnica: Ako se mediji ne kreću sredinom (pomiču se s jedne strane na drugu) ili rubovi medija (podloga, etiketa, papir itd.) izlaze iz pisača pohabani ili oštećeni, onda položaj graničnika vodilice medija treba dodatno prilagoditi.
Ako to ne riješi problem, mediji se mogu preusmjeriti preko dva klina za zadržavanje role na vodilici za medije, ovisno o medijima.
Između držača rola može se postaviti prazna jezgra role iste širine kao i snop medija za neprekinuto presavijanje kako bi se tankim medijima osigurala dodatna potpora.