Rješenje za ispisivanje naljepnica tvrtke Zebra
Rješenje za ispisivanje naljepnica tvrtke Zebra
View content for :
Product:

Rješenje za ispisivanje naljepnica tvrtke Zebra

Veliki skup mogućnosti i resursa pisača tvrtke Zebra omogućuje nepovezano ispisivanje ili ispisivanje u sklopu većeg ispisivačkog sustava.
Pisač je tek jedan od triju dijelova rješenja za ispisivanje. Za ispisivanje; trebate pisač tvrtke Zebra, kompatibilne naljepnice (i vrpcu, ako upotrebljavate naljepnice za termalni prijenos) i softver (upravljački program, mobilne aplikacije, programiranje itd.) kojim ćete pisaču naložiti što treba činiti i ispisivati.
Upotrebljavajte besplatni softver tvrtke Zebra za dizajniranje naljepnica i obrazaca ZebraDesigner kako biste izradili i ispisali naljepnice profesionalnog izgleda.
Zebra pruža potpun paket besplatnog softvera za Link-OS: mobilne i osobne računalne aplikacije, upravljački programi, uslužni programi za postavljanje, nadzor i kontrola ispisivanja, uvoz grafike i fontova, slanje naredbi za programiranje, ažuriranje programskih datoteka i preuzimanje datoteka. Paket Link-OS ima emulaciju za širok raspon drugih jezika za upravljanje pisačem putem virtualnih uređaja s operacijskim sustavom Link-OS i obuhvaća besplatnu aplikaciju za emulaciju PDF Direct.
Web-mjesto tvrtke Zebra ili distributer mogu vam pomoći pronaći medije za željenu upotrebu.