Vrste medija za toplinsko ispisivanje
Vrste medija za toplinsko ispisivanje
View content for :
Product:

Vrste medija za toplinsko ispisivanje

U pisaču je moguće primijeniti širok raspon ovdje navedenih medija za toplinsko ispisivanje.
Kako bi se postigla optimalna kvaliteta ispisa i pravilan rad pisača u cijeloj liniji proizvoda, Zebra preporučuje upotrebu certificiranog Zebra potrošnog materijala, kao dijela cjelovitog rješenja. Širok raspon papirnatih, polipropilenskih, poliesterskih i vinilnih materijala proizveden je posebno u svrhu poboljšanja mogućnosti ispisivanja i sprječavanja preuranjenog trošenja ispisne glave.
Pisači serije ZD upotrebljavaju toplinu i pritisak za izlaganje medija za izravno toplinsko ispisivanje ili otapanje i prijenos tinte na medije.
U pisaču se mogu upotrebljavati različite vrste medija:
 • Standardni medij
  i – većina standardnih (razdvojenih) medija upotrebljava ljepljivu podlogu koja se lijepi na pojedinačne naljepnice ili cijelu duljinu neprekinutih naljepnica.
 • Kontinuirana rola s medijima
  – većina kontinuiranih medija u roli mediji su za izravno toplinsko ispisivanje (slični papiru za telefaks) i upotrebljavaju se za ispisivanje računa ili ulaznica.
 • Snop etiketa
  – etikete su obično napravljene od teškog papira debljine do 0,19 mm (0,0075 inča). Snop etiketa obično nema ljepila niti podloge i obično je između etiketa probušena rupa.
 • Mediji za neprekinuto presavijanje
  – isporučuju se presavijeni u pravokutni snop. Mediji za neprekinuto presavijanje imaju praznine/zareze ili crne oznake.