Szkennelés belső képalkotóval
Szkennelés belső képalkotóval

Szkennelés belső képalkotóval

A vonalkód leolvasásához szkennelésre alkalmas alkalmazásra van szükség. A készülék tartalmazza a DataWedge alkalmazást, amely lehetővé teszi a képalkotó engedélyezését, a vonalkódadatok dekódolását és a vonalkód tartalmának megjelenítését.
Az SE55 típus egy zöld kötőjel-pont-kötőjel célzót jelenít meg. Az SE4710 típus egy piros pontcélzót jelenít meg.
 1. Győződjön meg arról, hogy egy alkalmazás meg van nyitva a készüléken, és a szövegmező fókuszban van (a szövegkurzor a szövegmezőben van).
 2. Irányítsa a szkenner kimeneti ablakát egy vonalkódra.
  szkennelés
 3. Tartsa nyomva a Szkennelés gombot.
  A készülék kivetíti a célzómintát.
 4. Amikor az eszköz Értéklista üzemmódban van, nem dekódolja a vonalkódot, amíg a pont közepe hozzá nem ér a vonalkódhoz.
 5. Győződjön meg arról, hogy a vonalkód a célzóminta által alkotott területen belül van. A célzópont a jobb láthatóság érdekében használható erősen megvilágított környezetben.
  SE4710
  SE55
  SE4710 Értéklista üzemmód
  SE55 Értéklista üzemmód
  Alapértelmezés szerint az adatrögzítés LED-je zöld színnel világít, és egy hangjelzés jelzi a vonalkód sikeres dekódolását.
 6. Engedje fel a Szkennelés gombot.
  A képalkotó dekódolása általában azonnal megtörténik. A készülék addig ismétli a rossz vagy nehezen olvasható vonalkód digitális képének elkészítéséhez szükséges lépéseket, amíg a Szkennelés gombot lenyomva tartja.
A készülék megjeleníti a vonalkód adatait a szövegmezőben.