Scanarea cu sistemul de scanare (imager) intern
Scanarea cu sistemul de scanare (imager) intern

Scanarea cu sistemul de scanare (imager) intern

Pentru a citi un cod de bare, este necesară o aplicație cu opțiunea de scanare activată. Dispozitivul conține aplicația DataWedge care vă permite să activați sistemul de scanare (imager), să decodați datele codului de bare și să afișați conținutul codului de bare.
 1. Asigurați-vă că aplicația este deschisă pe dispozitiv și că se vede clar câmpul de text (cursorul pentru text se află în câmpul de text).
 2. Îndreptați fereastra de ieșire a scanerului spre un cod de bare.
  scanare
 3. Apăsați și țineți apăsat butonul de scanare.
  Dispozitivul proiectează modelul de țintire.
 4. Atunci când dispozitivul este în modul Pick List (Listă de sortare), dispozitivul nu decodează codul de bare până când centrul punctului nu atinge codul de bare.
 5. Asigurați-vă că codul de bare se află în zona formată de modelul de țintire. Punctul pentru țintire este utilizat pentru vizibilitate mai bună în condiții de lumină intensă.
  SE4720
  Mod Picklist SE4720
  LED-ul pentru captura de date se luminează în verde și un semnal sonor este emis implicit pentru a indica finalizarea cu succes a decodării codului de bare.
 6. Eliberați butonul de scanare.
  În general, decodarea cu sistemul de scanare (imager) are loc instantaneu. Dispozitivul repetă pașii necesari pentru a realiza o fotografie (imagine) digitală cu codul de bare care este neclar sau dificil de citit atâta timp cât butonul de scanare este menținut apăsat.
Dispozitivul afișează datele codului de bare în câmpul de text.