Încărcarea dispozitivului
Încărcarea dispozitivului

Încărcarea dispozitivului

Pentru rezultate optime în ceea ce privește încărcarea, utilizați numai baterii și accesorii de încărcare Zebra. Încărcați bateriile la temperatura camerei, păstrând dispozitivul în modul de veghe.
Bateria standard se încarcă de la complet descărcată la 90% în aproximativ 2 ore și de la complet descărcată la 100% în aproximativ 3 ore. De cele mai multe ori o baterie încărcată în proporție de 90% este suficientă pentru uzul zilnic. În funcție de profilul de utilizare, o baterie încărcată în proporție de 100% poate rezista la aproximativ 14 ore de utilizare.
Dispozitivul sau accesoriul efectuează întotdeauna încărcarea bateriei într-un mod sigur și inteligent și indică dezactivarea încărcării din cauza unor temperaturi anormale prin intermediul LED-ului său și al unei notificări afișate pe ecranul dispozitivului.
Temperatură
Comportament de încărcare a bateriei
20 °C - 45 °C (68 °F - 113 °F)
Interval optim de încărcare.
0 °C - 20 °C (32 °F - 68 °F)/45 °C - 50 C (113 °F - 122 °F)
Viteza de încărcare se reduce pentru a optimiza cerințele JEITA ale celulei.
Sub 0 °C (32 °F)/Peste 50 C (122 °F)
Încărcarea se oprește.
Peste 55 °C (131 °F)
Dispozitivul se închide.
Pentru a încărca bateria principală:
  1. Conectați accesoriul de încărcare la sursa adecvată de alimentare.
  2. Introduceți dispozitivul în stand sau conectați la un cablu de alimentare (minimum 9 volți/2 amperi).
    Dispozitivul pornește și începe încărcarea. Indicatorul LED de încărcare/notificare luminează intermitent în portocaliu în timpul încărcării, apoi devine verde continuu atunci când încărcarea este finalizată.