Încărcarea dispozitivului
Încărcarea dispozitivului

Încărcarea dispozitivului

Înainte de a utiliza tableta pentru prima dată, conectați-o la o sursă de alimentare externă pentru a încărca bateria.
Tabletele fără baterie nu necesită încărcare.
Mențineți tableta conectată la sursa de alimentare externă până când este complet încărcată. Indicatorul LED de încărcare devine verde când tableta este complet încărcată. Puteți utiliza tableta în timp ce se încarcă.
Pentru a încărca bateria principală, conectați accesoriul pentru încărcare la sursa de alimentare adecvată.
Introduceți dispozitivul în suportul de andocare sau atașați încărcătorul USB. Dispozitivul pornește și începe încărcarea. Indicatorul LED de încărcare/notificare luminează intermitent în portocaliu în timpul încărcării, apoi devine verde continuu atunci când încărcarea este finalizată.
Bateria se încarcă de la complet descărcată la 90% în aproximativ 3,5 ore și de la complet descărcată la 100% în aproximativ 4,5 ore. De cele mai multe ori o baterie încărcată în proporție de 90% este suficientă pentru uzul zilnic. O baterie încărcată 100% rezistă la aproximativ 14 ore de utilizare. Pentru rezultate optime în ceea ce privește încărcarea, utilizați numai baterii și accesorii de încărcare Zebra. Încărcați bateriile la temperatura camerei, păstrând dispozitivul în modul de veghe.