Vrste medija za toplinsko ispisivanje
Vrste medija za toplinsko ispisivanje

Vrste medija za toplinsko ispisivanje

Za osiguravanje kontinuirano visokokvalitetnog ispisa tvrtka Zebra preporučuje upotrebu potrošnog materijala marke Zebra. Širok raspon papirnatih, polipropilenskih, poliesterskih i vinilnih materijala proizveden je posebno u svrhu poboljšanja mogućnosti ispisivanja i sprječavanja preuranjenog trošenja ispisne glave.
Za kupnju potrošnog materijala posjetite stranicu zebra.com/supplies.
Vaš pisač može upotrebljavati različite vrste medija:
  • Standardni mediji – većina standardnih (razdvojenih) medija upotrebljava ljepljivu podlogu koja se lijepi na pojedinačne naljepnice ili cijelu duljinu neprekinutih naljepnica.
  • Rola s kontinuiranim medijima – većina kontinuiranih medija u roli mediji su za izravno toplinsko ispisivanje (slični papiru za telefaks) i upotrebljavaju se za ispisivanje računa ili ulaznica.
  • Snop etiketa – etikete su obično napravljene od teškog papira (debljine do 0,19 mm ili 0,0075 inča). Snop etiketa obično nema ljepilo ni podlogu, a etikete su uobičajeno razdvojene perforacijom.
Iako su mediji u roli najčešća vrsta medija koji se upotrebljavaju, vaš pisač može upotrebljavati i kontinuirane medije i presavijene medije.
Modeli pisača s funkcijom zaključavanja mogu rukovati samo medijima koji se mogu ulagati u odjeljku za medije pisača. Ne preporučuju se za ispisivanje na presavijene medije.