Načini ispisivanja
Načini ispisivanja

Načini ispisivanja

Ovisno o vrsti, modelu i opcijama vašeg pisača, može podržavati jedan ili više od ovih načina rada i konfiguracija medija.
Načini ispisivanja
Način rada
Opis
Izravno toplinsko ispisivanje
Ispisivanje na medij osjetljiv na toplinu.
Prilikom postavljanja ovog načina rada, upotrijebite medije koji podržavaju izravno toplinsko ispisivanje. Pogledajte Određivanje vrsta toplinskih medija.
Ispisivanje toplinskim prijenosom
Za ispisivanje vam trebaju role s vrpcom ili spremnik s vrpcom za toplinski prijenos. Tinta se tijekom ispisivanja pod utjecajem topline i tlaka s vrpce prenosi na medij.
Kad upotrebljavate ispisivanje s toplinskim prijenosom, pobrinite se da upotrebljavate medije za toplinski prijenos. Pogledajte Određivanje vrsta toplinskih medija.
Standardni način rada za otkidanje
Omogućuje otkidanje pojedinačnih naljepnica ili serijsko ispisivanje niza naljepnica i njihovo otkidanje nakon ispisivanje pisačem.
Način rada za dispenziranje naljepnica
Ako pisač ima opcionalni tvornički instalirani dispenzer naljepnica, dispenzer automatski odljepljuje pozadinski materijal od naljepnice dok se ona ispisuje, a zatim ispisuje sljedeću naljepnicu.
Način rada za rezanje medija
Ako pisač ima opcionalni tvornički ugrađeni rezač medija, pisač podlogu reže između naljepnica, papira za račune ili snopa etiketa.
Ispisivanje medija bez podloge
Kod ispisivanja bez podloge pisač upotrebljava opciju za rezanje ili otkidanje naljepnica za lako preuzimanje i postavljanje naljepnica.
Samostalan rad (pisač radi samostalno bez aktivne mrežne veze)
Pisač može ispisivati°automatski format ili obrazac naljepnice (programiran) bez aktivne veze s umreženim uređajem kao što je računalo.
  • Kod pisača s opcijom zaslona u boji ili dodirnog zaslon u boji, možete upotrebljavati izbornike za pristup i ispisivanje oblika naljepnice.
  • Možete upotrebljavati aplikaciju sustava Link-OS koja vam omogućuje povezivanje pisača Bluetooth (bežičnom) opcijom.
  • Možete ispisivati upotrebom automatskog formata ili obrasca naljepnice (programiran).
  • Pisač podržava uređaje za unos podataka koji se mogu povezati s USB ili serijskim priključkom pisača. Uređaji za unos podataka su skeneri, vage ili jedinica Zebra Keyboard Display Units (ZKDU).
Način rada za ispisivanje na dijeljenoj mreži
Pisači konfigurirani s tvornički instaliranim opcijama sučelja Ethernet (LAN) i Wi-Fi (WLAN) isporučuju se s internim poslužiteljem za ispisivanje koji omogućuje žično i bežično umrežavanje.