Kabelska komunikacija
Kabelska komunikacija

Kabelska komunikacija

Pisači serije ZQ600 Plus imaju mogućnost kabelske komunikacije. Određeni kabel koji se isporučuje s vašim pisačem ovisi o vrsti glavnog uređaja i modelu vašeg pisača.
Pisač treba biti isključen prije spajanja ili odvajanja komunikacijskog kabela.
Komunikacijski kabel
1
Komunikacijski priključak
2
Komunikacijski kabel
RS-232C
14-polni serijski priključak na vašem komunikacijskom kabelu priključuje se na serijski komunikacijski priključak sa strane pisača.
USB komunikacije
Pisači serije ZQ600 Plus imaju i USB priključak. 5-polni priključak na USB kabelu priključuje se na pisač. Priključci su kodirani kako bi se osiguralo pravilno umetanje uređaja. Nemojte pokušavati prisilno ugurati kabel, ako to nije moguće. Drugi kraj kabela mora biti utaknut u utor na prijenosnom računalu ili na serijski ili USB priključak na računalu. Pisači serije ZQ600 Plus su konfigurirani s USB HCI otvorenim sučeljem što omogućava komunikaciju s uređajima Windows.
RS-232C ili USB komunikacijski kabel na računalo
Upravljački program Zebra Designer upotrebljava Windows upravljačke programe koji podržavaju ispisivanje putem serijskog kabela, USB-a i mrežne veze. Kod prijenosnih uređaja i drugih uređaja za komunikaciju može biti potrebno instalirati posebne upravljačke programe za upotrebu USB veze. Više informacija potražite na zebra.com/support.