Postolje za Ethernet i punjenje
Postolje za Ethernet i punjenje

Postolje za Ethernet i punjenje

Postolje za Ethernet baza je za proširenje namijenjena upotrebi s uređajima. Opcija postolja s četiri ležišta ili jednim ležištem dostupna je za ZQ610 Plus i ZQ620 Plus, a opcija s jednim ležištem dostupna je posebno za ZQ630 Plus. Postolja omogućuju napajanje priključenog pisača i pružaju standardni Ethernet priključak od 10/100 MB/s za komunikaciju s pisačem. Osim toga, postolja omogućuju punjenje baterije priključenih pisača i služe kao dodatni izvor napajanja.
Postolja imaju dva LED indikatora koji naznačuju status postolja:
  • Postojano zeleno svjetlo naznačuje da je ulaz postolja pod naponom.
  • Bljeskanje zelenog svjetla naznačuje Ethernet aktivnost.
Postolje vam omogućuje lako priključivanje pisača i njegovo odvajanje pritiskom tipke. Pisač će nastaviti raditi dok je priključen, tj. zaslon se prikazuje, vidi se LED status punjenja, a kontrole pisača i unos podataka su dostupni. Pisač i dalje ispisuje dok je priključen u postolje, a možete i zamijeniti medije.
  • Prije postavljanja pisača u postolje skinite naljepnicu koja prekriva kontakte za priključivanje na donjoj strani pisača.
  • Očistite kontakte za priključivanje s pomoću Zebra olovke za čišćenje kako biste uklonili eventualne ostatke od skidanja naljepnice.
LED indikator statusa
LED indikator statusa
Naznačeno stanje
Postojano svijetli zeleno
Uključivanje
Bljeska zeleno
Ethernet aktivnost