Pisači namijenjeni sektoru zdravstva (ZQ610 Plus-HC / ZQ620 Plus-HC)
Pisači namijenjeni sektoru zdravstva (ZQ610 Plus-HC / ZQ620 Plus-HC)

Pisači namijenjeni sektoru zdravstva (ZQ610 Plus-HC / ZQ620 Plus-HC)

Modeli ZQ610 Plus-HC i ZQ620 Plus-HC pisači su od 2 i 3 inča dizajnirani za zadovoljavanje specifičnih i jedinstvenih potreba sektora zdravstva. Sektor zdravstva zahtijeva pisače za ispisivanje naljepnica s crtičnim kodom uz istovremeno zadržavanje mogućnosti ispisivanja računa.
Modeli ZQ610 Plus-HC i ZQ620 Plus-HC pružaju nekoliko ključnih poboljšanja:
  • Pisači imaju prepoznatljivu bijelu i plavu boju te otpornu plastiku koja se može dezinficirati većinom uobičajenih sredstava za dezinfekciju koja se upotrebljavaju u bolnicama.
  • Iskorištavaju tehnološke napretke koje ima platforma serije ZQ600 Plus, primjerice novi LCD zaslon, Wi-Fi 6 dvostruki radio (802.11ax + Bluetooth 5.3) i Wi-Fi 5 dvostruki radio (802.11ac + Bluetooth 4.2), NFC i QR kôd.
Model ZQ620 Plus-HC za sektor zdravstva
Budući da se pisači namijenjeni zdravstvenom sektoru temelje na platformama ZQ610 Plus i ZQ620 Plus, oni su pisači za izravno toplinsko ispisivanje koji podržavaju promjenjive širine ispisa. Uređaji pružaju iskustva ispisivanja usporediva s onima modela ZQ610 Plus i ZQ620 Plus, naročito u sljedećim područjima:
  • podržavanje istih crtičnih kodova, kvalitete crtičnih kodova i vizualne kvalitete ispisa.
  • pružaju jednaku bežičnu učinkovitost u pogledu dometa, pouzdanosti i brzine.
  • sa svim dodacima serije ZQ600 Plus i zasebnim IEC60601 adapterom za izmjeničnu struju ekskluzivnim za pisače za sektor zdravstva.
Pisači za sektor zdravstva dizajnirani su i testirani kako bi izdržali stalno čišćenje tijekom cijelog radnog vijeka.
Detaljne informacije o čišćenju pisača namijenjenih sektoru zdravstva potražite u uputama za čišćenje i dezinfekciju.