Pregled WLAN mreže
Pregled WLAN mreže

Pregled WLAN mreže

Serija ZQ600 Plus ima dvostruke radiouređaje koji upotrebljavaju standardne Wi-Fi i Bluetooth protokole. Zebra vam nudi izbor između uređaja opremljenog Wi-Fi 6 dvostrukim radijom (802.11ax + Bluetooth 5.3) ili Wi-Fi 5 dvostrukim radijom (802.11ac + Bluetooth 4.2). Imaju FCC identifikacijski broj na naljepnici sa serijskim brojem koja se nalazi na stražnjoj strani uređaja.
  • Bežični mrežni pisači serije ZQ600 Plus sa Zebra 802.11 WLAN bežičnim radijskim modulom mogu se identificirati po tekstu „Wireless Network Printer” (bežični mrežni pisač) na naljepnici sa serijskim brojem koja se nalazi na stražnjoj strani pisača.
  • Ovi pisači omogućuju komunikaciju kao čvorište u bežičnoj mreži lokalnog područja (WLAN). Metode uspostavljanja komunikacije s pisačem ovise o pojedinoj aplikaciji.
Dodatne informacije i uslužni programi za LAN uključeni su u programu ZebraNet Bridge Enterprise™ (verzija 2.8 i novija).
Zebra Setup Utilities (ZSU) i Zebra Mobile Setup Utility upotrebljavaju se za konfiguriranje komunikacijskih postavki WLAN-a. ZebraNet Bridge Enterprise i ZSU mogu se preuzeti s web-mjesta tvrtke Zebra.
BT/WLAN komunikacije