Štampači za zdravstvene ustanove (ZQ610 Plus-HC / ZQ620 Plus-HC)
Štampači za zdravstvene ustanove (ZQ610 Plus-HC / ZQ620 Plus-HC)

Štampači za zdravstvene ustanove (ZQ610 Plus-HC / ZQ620 Plus-HC)

ZQ610 Plus-HC i ZQ620 Plus-HC su štampači od dva i tri inča namenjeni da ispunjavaju specifične i jedinstvene potrebe okruženja zdravstvenih ustanova. Okruženje zdravstvene ustanove oslanja se na štampače kada je u pitanju štampanje nalepnica sa bar-kodovima, koji istovremeno zadržavaju mogućnost štampanja računa.
ZQ610 Plus-HC i ZQ620 Plus-HC omogućavaju nekoliko glavnih poboljšanja:
  • Štampači su belo-plave boje, prepoznatljive za zdravstvo, i napravljeni su od izdržljive plastike koja može da se dezinfikuje većinom sredstava za čišćenje koja se koriste u bolnicama.
  • Primenjuje tehnološka unapređenja uvedena na platformu serije ZQ600 Plus, na primer, novi LCD ekran, Wi-Fi 6 dvostruki radio (802.11ax + Bluetooth 5.3) i Wi-Fi 5 dvostruki radio (802.11ac + Bluetooth 4.2), NFC i QR kôd.
Model za zdravstvene ustanove ZQ620 Plus-HC
Pošto se štampači za zdravstvene ustanove zasnivaju na platformama ZQ610 Plus i ZQ620 Plus, to su direktni termalni štampači koji podržavaju različite širine štampanja. Uređaji pružaju iskustvo štampanja koje je uporedivo sa modelima ZQ610 Plus i ZQ620 Plus, naročito u sledećim oblastima:
  • Podržavaju iste bar-kodove, kvalitet bar-kodova i kvalitet vizuelnog otiska.
  • Pružaju podjednake performanse bežične veze po pitanju opsega, pouzdanosti i brzine.
  • sa svom dodatnom opremom za seriju ZQ600 Plus i zasebnim adapterom IEC60601 AC koji je namenski za štampače za zdravstvene ustanove.
Štampači za zdravstvene ustanove su napravljeni i testirani da izdrže konstantno čišćenje tokom čitavog radnog veka.
Detaljne informacije o čišćenju štampača za zdravstvene ustanove potražite u Vodiču za čišćenje i dezinfekciju.